Letölthető dokumentumok

Iskolai étkezés igénybevétele iránti kérelem
Nyilatkozat kedvezményes étkezés igénybevételéhez

TÁJÉKOZTATÓ


 Tisztelt Szülők! 


2020/21-es nevelési, tanítási évben is lehetőség van az étkezési térítési díjak netbankon keresztüli, átutalással történő kiegyenlítésére. 

A szolgáltatás igénybevételének feltétele, egy regisztrációs email megküldése a következő email címre: etkezes.morahalom@gmail.com. 

Tájékoztatom, hogy adott nevelési/tanítási éven belül a választott fizetési mód megváltoztatására nincsen lehetőség, így az elmaradt utalás sem pótolható készpénzes befizetéssel. 


Az elektronikus levélnek az alábbiakat kell tartalmaznia: 

1. gyermek neve, születési helye, ideje, oktatási / nevelési intézmény, és osztály vagy csoport megjelölése

 2. szülő neve, születési helye, ideje, számlavezető bankja, bankszámlaszáma, (ahonnan a díj kiegyenlítése történni fog)

 3. számlázási adatok, ahová a számlát kéri: név, cím, cég esetén adószámot is kérjük feltüntetni 

4. tudomásul vételi nyilatkozat arra vonatkozóan, hogy a szolgáltatás igénybevételére lejárt határidejű tartozás esetén nincs lehetőség.

 A regisztrációs email megküldésének határideje: 2020. 06. 15. (hétfő)


 Akik már az előző tanévben, nevelési évben átutalással rendezték számláikat, és nem akarnak semmit változtatni az adatokon, úgy azoknak semmi teendőjük nincs. 


Felhívom szíves figyelmét, hogy a szolgáltatás igénybe vétele esetén a számla a regisztráció során megadott email címre elektronikusan kerül megküldésre, és lejárt határidejű tartozás felszólítás ellenére történő meg nem fizetése esetén a szolgáltatást, és a gyermek számára az étkezést nem tudjuk biztosítani. Mórahalom, 2020.11.04 . 


Tisztelettel: Papp András